Pakken koffie afgeleverd bij voedselbank Krimpen

Deel dit:

koffiepunten1KRIMPEN A/D IJSSEL – Gedurende de maand december 2017 heeft de Lions Club Krimpen aan den IJssel Douwe Egberts waardepunten ingezameld om pakken koffie aan te kunnen schaffen voor de plaatselijke voedselbank. De inzameling maakte deel uit van een landelijke actie waaraan tientallen Lions clubs in heel Nederland meededen. Inmiddels zijn de pakken koffie gearriveerd.

Voor de in totaal 446.350 Douwe Egberts punten zijn totaal 914 pakken van 425 gram biologische koffie aan de plaatselijke Voedselbank geleverd. Aangezien op basis van ervaringen met de vorige acties werd gerekend op 875 pakken koffie was dit hogere aantal een mooie meevaller. Met deze hoeveelheid kan de Voedselbank ongeveer een jaar lang haar klanten ruimschoots van pakken koffie voorzien.

Eind dit jaar weer
De Lions commissie die de inzamelingsactie DE punten organiseerde spreekt van een succesvolle inzameling en kijkt uit naar de volgende actie eind dit jaar. “We hopen op hetzelfde resultaat want de Voedselbank kan de koffie goed gebruiken voor haar klanten”, aldus een enthousiast commissielid André Boon.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.