Opnames nieuwe tv-serie in zwembad De Loete Haastrecht

Deel dit:

deloeteHAASTRECHT – Zwembad De Loete in Haastrecht vormt komende dinsdag het decor voor opnames voor een nieuwe televisieserie.

“We werden door producent Endemol benaderd met de vraag of we ons bad beschikbaar wilden stellen voor de opnames voor een nieuwe serie”, lichtte manager Jarno Hordijk vrijdagmiddag toe in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. Om welke serie het exact gaat weet hij niet. “Wat ik er van meegekregen heb, gaat het om een serie die momenteel in het Utrechtse Harmelen wordt gedraaid. Het gaat om een fictief dorp. Daar verdwijnen mensen. In dat dorp is een zwembad en daar verdwijnt ook iemand. Die verdrinkt overigens niet, maar is plotseling spoorloos verdwenen. Wat volgt is een onderzoek, waarbij ook de badmeester wordt ondervraagd.”

Endemol kwam door simpel te googelen bij De Loete uit. Hordijk: “Ze zochten een bad op een mooie locatie en daarbij kwam ons bad in Haastrecht naar voren.” Volgens de manager wordt de serie in het najaar van 2017 uitgezonden op een van de RTL-zenders. Hij hoopt dat de beelden een positieve uitwerking hebben op het openluchtbad. “Naast een financiële opsteker, hopen we er meer bekendheid mee te krijgen.”

Circus
Vanwege de opnamen is het bad dinsdag vanaf 10.00 uur gesloten voor publiek. Voor die tijd kunnen banenzwemmers gewoon terecht in De Loete. “Het moet nogal een circus worden. Er komt een aantal vrachtwagens met catering, lampen en apparatuur. De crew telt 25 man. De opnames duren tot 17.00 uur. Van 17.00 uur tot 20.00 uur zijn we dan nog open voor het publiek.”

Overigens worden bij de opnames zelf geen toeschouwers toegelaten. “Het moet muisstil zijn. Zelfs de glijbaan mag niet aan.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.