Opening kanoroutenetwerk Krimpenerwaard

Deel dit:

kanoLEKKERKERK – Bij het kanocentrum in het Loetbos bij Lekkerkerk is zaterdag 11 juli de opening van het kanroutenetwerk Krimpenerwaard. Dilia Blok, bestuurslid Groenalliantie Midden-Holland en wethouder van Krimpenerwaard en Gerrit Boudesteijn, bestuurslid van Groenalliantie Midden-Holland en wethouder van Krimpen aan den IJssel zullen gezamenlijk de openingshandeling verrichten.

Naast knooppunten voor wandelaars en fietsers heeft de Krimpenerwaard nu ook een knooppuntennetwerk speciaal voor kanovaarders. Een netwerk van 65 kilometer lengte is voorzien van knooppunten, informatiepanelen, start-, rust- en overdraagplekken en sluit aan onder andere op de Vlist en de Loet. Met de knooppunten is het mogelijk een eigen route samen te stellen en op verschillende plekken te starten.

Zaterdag 11 juli is er bij het kanocentrum in het Loetbos een streek- en kanomarkt met onder andere een speurtocht, kanowedstrijd, waterbal op het water, bijensafari, muziek en een fotowedstrijd. Deze start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Om 10.30 uur is de openingshandeling door beide wethouders.

Kanoroutenetwerk Krimpenerwaard is een uitvoeringsproject van Groenalliantie Midden-Holland

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.