Open huis Atelier Lokaal trekt belangstelling

Deel dit:

lokaal1LEKKERKERK – Atelier Lokaal op het Lekkerkerkse industrieterrein stond zaterdag in het teken van tekenen en schilderen. Samen met een aantal cursisten gaf Ina Hoeneveld de bezoekers een indruk hoe het er aan toegaat tijdens een creatieve les.

lokaal3Een groot aantal belangstellenden maakte kennis met de vele mogelijkheden die er zijn in materiaalgebruik. Cursisten en bezoekers kijken terug op een geslaagd open huis in een gezellige sfeer.

Naast tekenen en schilderen is er een ruim aanbod aan cursussen en workshops bij Atelier Lokaal. Zo ook de cursus Intuïtief tekenen en schilderen. “In deze cursus gaat het niet om kunstzinnig bezig zijn, maar puur om de verbinding van hoofd, hart en handen. Bij iedere les vormt muziek het uitgangspunt”, legt Ina Hoeneveld uit.

lokaal4“Intuïtief schilderen is een reis van luisteren, voelen en volgen. Je luistert naar de muziek, je voelt wat je reactie is in vorm en kleur en vervolgens volg je met je handen de werkwijze die bij de vorm past. Bij het intuïtief schilderen komt het proces van schilderen op de eerste plaats. Het resultaat is een bijkomstigheid.”

De cursus is inclusief materiaal. Er wordt gewerkt met zacht pastel, aquarel en olieverf op waterbasis. Wie geïnteresseerd in deze of één van de vele andere cursussen, kan kijken op de website van Atelier Lokaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.