Noodvoorziening toegang bedrijventerrein De Nieuwe Wetering

Deel dit:

rotonde BERGAMBACHT – Door de uitspraak van de rechter eind mei is er geen zicht op een snelle hervatting van de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde in de N210 tussen Ammerstol en Bergambacht.

Het werk ligt al anderhalf jaar stil vanwege scheuren in de heipalen en de oplossing laat op zich wachten. Samen met de provincie Zuid-Holland wil de gemeente Krimpenerwaard een oplossing creëren in de vorm van een tijdelijke ontsluitingsweg nabij de in aanbouw zijnde rotonde bij bedrijventerrein De Nieuwe Wetering.

Het streven is om dit begin augustus voor elkaar te hebben. Doordat er steeds meer bedrijven komen neemt de verkeersdrukte enorm toe waardoor de rotonde aan de Dijklaan ook steeds zwaarder belast wordt. Het college van de gemeente Krimpenerwaard heeft nu een brief aan de raad gestuurd om dit tijdelijke noodzakelijke plan uit te voeren.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

1 Bericht

  1. Mieke zegt:

    Het is een schande dat dit niet afgemaakt wordt. Het is geen reclame voor de Krimpenerwaard zo,n rotzooi. Het ziet ernaar uit dat dit tot in lengte van jaren zo blijft. Niet te geloven. Maak het af en vecht het achter de schermen uit dat zou meer sieren.

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.