Nog meer ravotten in speelpolder De Tiendtuin

Deel dit:

kabelbaanOUDERKERK A/D IJSSEL – In speelpolder De Tiendtuin in Ouderkerk aan den IJssel is een nieuwe kabelbaan gerealiseerd. Het speelattribuut is donderdag feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Dilia Blok van de gemeente Krimpenerwaard had de eer om als eerste van de kabelbaan af te roetsjen.

Dankzij de nieuwe kabelbaan, aangelegd door Groenalliantie Midden-Holland , is er weer iets nieuws te ontdekken in De Tiendtuin. Kinderen kunnen nu nog meer ravotten in de speelpolder. En dat is precies de bedoeling, vindt Dilia Blok, bestuurslid van Groenalliantie Midden-Holland. “Het is belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen.”

De Tiendtuin heeft al een aantal uitdagende mogelijkheden, zoals een trekpontje en een touwparcours over het water. Kinderen uit groep zes van basisschool De Schakel waren aanwezig bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwe kabelbaan.

speelpolder3

In de Krimpenerwaard zijn in totaal vijf speelpolders te vinden. Het zijn stuk voor stuk plekken waar kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud lekker vrij kunnen spelen in de natuur. Ze kunnen er slootje springen, bruggen en dammen bouwen en nog veel meer. Meer informatie: www.speelpolders.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.