Nieuwe indeling wijkagenten Krimpenerwaard

Deel dit:

KRIMPENERWAARD – In verband met de gemeentelijke herindeling binnen de Krimpenerwaard en het daarmee vervallen van de gemeentegrenzen, zijn ook de werkgebieden van de wijkagenten gewijzigd. De wijkagenten hebben hun werkgebied in twee delen opgesplitst, waarbij de Provincialeweg N207 tussen Gouda en het veer in Bergambacht de globale grens is.

Wijkagenten Jan Willem Ooms, Patrick Koene, Jos Manschot en wijkgebonden medewerker Marjan Veldhuijzen vervullen de wijkagententaken in het westelijk deel. Dit bevat de kernen Berkenwoude, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Gouderak.

Wijkagenten Ton van Hemmen, Lucas Bruinius, Jacqueline van der Bas, Willem Buis en wijkgebonden medewerkers Nikki Blom en Janneke van Staveren zullen hun wijkagententaken in het oostelijk deel uitvoeren. Dit betreft dan de kernen Schoonhoven, Haastrecht, Vlist, Stolwijk, Ammerstol en Bergambacht.

De vaste spreekuren van de wijkagenten in Ouderkerk aan den IJssel, Haastrecht en Stolwijk zijn vervangen door flexibele afspraken. De locaties blijven bestaan, maar niet fysiek bemand. Inwoners die één van de wijkagenten in persoon willen spreken kunnen daarvoor een afspraak maken. In overleg wordt er een tijdstip en locatie bepaald. Door deze nieuwe werkwijze ontstaat er meer flexibiliteit voor de wijkagenten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.