Nieuw boek van Jorinde Verburg: ‘Rechercheur op de vlucht’

Deel dit:

rechercheurBERGAMBACHT – Het nieuwe boek ‘Rechercheur op de vlucht’ van Jorinde Verburg is vrijdag verschenen. Ze kreeg inspiratie voor thriller doordat ze zelf veel boeken in dit genre leest.

Ryan, een rechercheur van twintig jaar, gaat zoals elke maandag naar zijn ouders om hen bij te praten. Samen kijken ze naar het nieuws. In de uitzending komt een overval en moord voorbij met camerabeelden. De persoon op beeld lijkt verdacht veel op Ryan zelf. Zijn vader is ervan overtuigd dat hij de overval heeft gepleegd.

Ryan vlucht om uit handen van de politie te blijven. Ook moet hij vluchten voor een bende die al ruim drie jaar in New Orleans actief is en zijn tweelingbroer Ralph ontvoerd heeft. Als niemand hem lijkt te vertrouwen, begint hij langzaam de moed te verliezen. Ondanks het wantrouwen en de steeds erger wordende nachtmerries die hem ’s nachts aanvallen, moet hij door…

Jorinde Verburg komt uit Bergambacht en woont bij haar ouders, met haar drie zussen en één broer. ‘Rechercheur op de vlucht’ is haar eerste boek en ze vond het best moeilijk om vanuit het perspectief van een jongen te schrijven. Het leek haar leuk om een eigen, originele draai te geven aan het boek.

Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.