Netwerken tussen de koeien

Deel dit:

netwerken2BERGAMBACHT – De gemeente Krimpenerwaard hield maandag 29 juni voor de eerste keer een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit de Krimpenerwaard, op het gebied van recreatie en toerisme op het agrarische platteland. Deze vond plaats tussen de koeien bij Kaasboerderij Schep in Bergambacht. Zo’n 45 ondernemers kwamen op deze netwerkbijeenkomst af.

Wethouder Dilia Blok benoemde wat de gemeente op het gebied van recreatie en toerisme wil bewerkstelligen. Ze benadrukte dat het samenwerken tussen bestaande netwerken en organisaties in deze branche belangrijk is om deze plannen te doen slagen. De gemeente wil daarom regelmatig deze netwerkbijeenkomsten organiseren zodat organisaties elkaar ontmoeten.

Na het officiële deel konden ondernemers elkaar opzoeken, in gesprek gaan met de aanwezige Gastheren uit de Krimpenerwaard en genieten van een streekontbijt. Tevens was er gelegenheid voor een rondleiding over het boerenbedrijf. Arthur Hilgersom gaf namens het IVN Zuid-Holland (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid) uitleg over de cursus Gastheerschap in de Krimpenerwaard, die dit najaar weer start.

netwerken1

Tijdens deze cursus, kunnen ondernemers hun kennis vergroten over de Krimpenerwaard. Daarnaast richt de cursus zich op de mogelijkheden hoe gezamenlijk de Krimpenerwaard als recreatief gebied beter zichtbaar en herkenbaar te maken is. Na het volbrengen van de cursus mag de cursist zich bovendien profileren als Gastheer Krimpenerwaard.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.