Muziekvereniging Excelsior presenteert jubileumboek

Deel dit:

jubileumboekOUDERKERK A/D IJSSEL – Zaterdag was er een reünie van leden en oud-leden van muziekvereniging Excelsior. Die middag werd ook het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘125 jaar met de muziek mee door Ouderkerk aan den IJssel’ overhandigd aan de voorzitter van de historische vereniging Ouderkerck op d’IJssel.

Het vierhonderd pagina’s dikke jubileumboek bevat meer dan vierhonderd afbeeldingen en gaat ook in op het wonen, werken en verenigingsleven in Ouderkerk aan den IJssel. Het boek kost 18,93 euro (het oprichtingsjaar van de vereniging) en is onder andere te koop tijdens het jubileumconcert op zaterdag 13 oktober in de sporthal van De Drie Maenen.

Aan dit jubileumconcert wordt door maar liefst tien zustermuziekverenigingen uit de Krimpenerwaard meegewerkt: muziekvereniging Lekkerkerk, Excelsior’64 Ammerstol, Brassband Schoonhoven, Caecilia Gouderak, Harmonie Stolwijk, DHTSG Berkenwoude, Crescendo Krimpen aan de Lek, Concordia Krimpen aan den IJssel, Excelsior Bergambacht en natuurlijk de jarige vereniging zelf. Het jubileumconcert begint om 15.00 uur en wordt rond 22.30 uur afgesloten met een grote finale.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.