Muziekvereniging Caecilia geeft weer miniconcert op winkelcentrum [video]

Deel dit:

img_0012-kopieGOUDERAK – Muziekvereniging Caecilia uit Gouderak verzorgde zaterdag weer een miniconcert op winkelcentrum Kranepoort in het dorp. Dit jaar met medewerking van de plaatselijke toneelvereniging Grimas.

“We hebben jaarlijks een verkoop van speculaaspoppen”, vertelde voorzitter Margreet Bennink vooraf in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. “Dit wordt mogelijk gemaakt door de plaatselijke supermarkt, Coop De Haaij. Als tegenprestatie geven wij traditioneel een concert op zaterdagochtend op het winkelplein. Dat wordt altijd erg gewaardeerd. Tevens kan men dan de speculaaspoppen kopen bij een kraam op het plein. Ze zijn ook te bestellen via onze leden.”

img_0013-kopie

Speciale gast op het concert was de Gouderakse toneelvereniging Grimas. “Zij hebben een musical geschreven, waarbij wij zijn gevraagd voor de muzikale ondersteuning”, legde Bennink uit. “We zijn al een aantal maanden samen aan het studeren hierop en willen daarom graag ook de musical promoten.”

De musical, met de titel ‘Mag ik dan bij jou’, wordt komende maand opgevoerd in het Dorpshuis in Gouderak. Data: 11, 12, 25 en 26 november. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: 10,- euro. Kaarten zijn te koop bij boekhandel Kamerbeek in Gouderak.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.