Meerdere inbraken in de Krimpenerwaard [video]

Deel dit:
De Coop-supemarkt in Lekkerkerk. (Foto: Martijn Kuiler)

De Coop-supermarkt in Lekkerkerk. (Foto: Martijn Kuiler)

KRIMPENERWAARD – In het westelijk deel van de Krimpenerwaard zijn in de nacht van dinsdag op woensdag meerdere (pogingen tot) inbraken gepleegd.

In Lekkerkerk werd geprobeerd in te breken bij het ‪Esso-tankstation aan de Boezemweg. Dit was rond middernacht. Een half uur later sloegen dieven toe bij de Coop-supermarkt aan het Raadhuisplein. Vermoedelijk hebben de daders dinsdagavond rond 23.10 uur eerst een voorverkenning gedaan. Rond 0.30 uur kwamen ze terug. Na de inbraak zijn de daders gevlucht in de richting van de Poolmanweg.

In Ouderkerk aan den IJssel was het raak bij sport- en zalencentrum De Drie Maenen aan de Abelenlaan. De daders waren ergens tussen 0.45 en 1.10 uur via een nooddeur aan de zijkant van het pand, de kleine zaal binnengekomen. Ze doorzochten daar het bargedeelte. Omdat er nog personeel aanwezig was, zijn de inbrekers gestoord en via dezelfde nooddeur weggevlucht in de richting van de Kerkweg.

Ook in wooncomplex De Dertienhuizen in Krimpen aan de Lek sloegen inbrekers die nacht toe. De receptieruimte en verschillende woningen werden ergens tussen 2.00 en 4.30 uur doorzocht. Vermoedelijk zijn de daders gevlucht via de achterzijde van het complex.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.