Meer tijd om in te spelen op hogere binnensporttarieven

Deel dit:

sporthalKRIMPENERWAARD – Verenigingen in Krimpenerwaard krijgen meer tijd om in te spelen op hogere binnensporttarieven.

Aanvankelijk was besloten om de nieuwe tarieven met ingang van 1 juli 2017 in één keer in te voeren. Om de verenigingen die meer moeten gaan betalen meer tijd te gunnen in te spelen op deze verhoging, heeft het college besloten om de tarieven in drie sportseizoenen met gelijke stappen te verhogen. 
 
Vóór de gemeentelijke herindeling op 1 januari 2015 hanteerden de afzonderlijke gemeenten eigen huurtarieven voor binnensportaccommodaties. De gemeente Krimpenerwaard wil er met de harmonisatie van de huurtarieven voor zorgen dat gebruikers voor dezelfde voorziening hetzelfde tarief betalen.
 
De nieuwe tarieven zijn een gemiddelde van de gehanteerde tarieven van voor de gemeentelijke herindeling. Door de harmonisatie van de huurtarieven krijgen sommige binnensportverenigingen te maken met een hogere huurlast. 
 
Voor verenigingen die door de harmonisatie minder huur gaan betalen, zijn de tarieven per 1 juli 2017 in één keer verlaagd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.