Lions verzorgen gezellige middag voor bewoners Zwaluwhof

Deel dit:

De traditionele groepsfoto van de gasten en hun gastheren.

De traditionele groepsfoto van de gasten en hun gastheren.

KRIMPEN A/D IJSEL – De Krimpense Lions Club verzorgde eerder deze maand weer een gezellige middag met een barbecue voor de bewoners van de voorziening voor verstandelijk gehandicapten Zwaluwhof.

De hittegolf was inmiddels voorbij maar het was gelukkig nog prima zomers weer voor een feestje in de buitenlucht. Er werd door de bewoners al dagenlang uitgekeken naar het evenement.

Ruim dertig Zwaluwhof bewoners en acht Lions
Er deden ruim dertig Zwaluwhof bewoners mee. Naast de acht Lions werden er ook hand en spandiensten geleverd door een aantal Zwaluwhof begeleiders. De middag werd begonnen met koffie en een stuk appeltaart. Nadat iedereen deze eerste versnapering op had nam het feest echt een aanvang met zang, dans en een heuse polonaise. Hoogtepunt hierbij was een optreden van de vaste zangeres Linda Maarseveen met haar begeleider. Inmiddels was het vuur aangestoken en hongerig geworden door alle actie werd aangevallen op de saté met pindasaus en de voedzame hamburgers. De geslaagde middag werd vervolgens afgesloten met ijs en slagroom.

Lion Gerard Steenvoorden voorziet de gasten van koffie.

Lion Gerard Steenvoorden voorziet de gasten van koffie.

Een mooie traditie met dankbare deelnemers
Het was niet de eerste keer dat het evenement werd georganiseerd door de Krimpense Lions en zeker ook niet de laatste versie als het aan Lion en aanvoerder van de Zwaluwhof-commissie Gerard van Steenvoorden ligt. Bij het afscheid werd zijn uitroep ‘tot volgend jaar’ met luid gejuich ontvangen door de bewoners. Aan hen zal het derhalve ook niet liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.