Laatste expositie in pop-up galerie Kunstwaard [foto’s]

Deel dit:

Pop Up Galerie-4395 (Kopie)

KRIMPEN A/D IJSSEL – Kunstenaarsvereniging Krimpener Kunstwaard opende zaterdag haar laatste expositie in de pop-up galerie op winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel.

Te zien zijn werken van Marco Goudriaan (branderijen) en Gerjo Goudriaan (timmerwerk) uit Ammerstol; Aart Verduijn (realistische stillevens) uit Bergambacht; Marian Timmer (keramiek) uit Berkenwoude; Arnold ‘NIX’ Holterman (metaalobjecten) uit Capelle aan den IJssel; John Vijgenboom (bronzen beelden), Thérèse Uytenborg (acrylschilderijen en tekeningen) en Anneke Poetsma (acrylschilderijen) uit Krimpen aan den IJssel; Ernst Klip (foto’s) uit Lekkerkerk en Judi Lubeek (foto’s) uit Stolwijk.

Open van 10.30 tot 16.00 uur. Openingsdagen van 30 juni tot en met 9 juli op donderdag, vrijdag en zaterdag. Van 16 juli tot en met 20 augustus alleen op zaterdag en van 25 augustus tot en met 3 september weer op donderdag, vrijdag en zaterdag. Met een feestelijke afsluiting met live muziek en dans op zaterdag 3 september vanaf 17.00 uur.

Pop Up Galerie-4394 (Kopie)

“Het ontbreken van een verwarming is de reden dat we vertrekken, en ja het is een pop up, dat heeft nu eenmaal een tijdelijk karakter”, vertelt Louky Scheltema namens Krimpener Kunstwaard. “In april 2015 begonnen, is dit concept een groot succes geworden, mede dankzij de winkeliers van De Korf en bewoners van Krimpen. Duizenden bezoekers hebben we mogen ontvangen. Er is nog geen nieuwe locatie voor een pop-up gGalerie in de Krimpenerwaard gevonden, daarom roepen we iedereen die ons kan helpen op te reageren.” Meer informatie staat op de website van Krimpener Kunstwaard.

Pop Up Galerie-4390 (Kopie)

Pop Up Galerie-4389 (Kopie)

Pop Up Galerie-4388 (Kopie)

Pop Up Galerie-4387 (Kopie)

Pop Up Galerie-4385 (Kopie)

Pop Up Galerie-4384 (Kopie)

Pop Up Galerie-4383 (Kopie)

Pop Up Galerie-4397 (Kopie)

Pop Up Galerie-4381 (Kopie)

Pop Up Galerie-4382 (Kopie)

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.