Krimpense wint 363.000 euro in eindejaarsshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Deel dit:
(Foto: Roy Beusker)

Studiowinnaar Karen (midden) uit Krimpen aan den IJssel. (Foto: Roy Beusker)

KRIMPEN A/D IJSSEL – Karen (54) uit Krimpen aan den IJssel won op oudejaarsavond 363.000 euro in de eindejaarsaflevering van spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Dat was zondag te zien bij RTL 4.

Nadat Karen 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Karen was niet de enige Krimpense die er met een prijs vandoor ging: wijkgenoot Ingrid (61) won een spiksplinternieuwe BMW.

Karen was ontzettend blij met haar gewonnen bedrag: “Wat een hoop geld! Twee maanden geleden voelde ik opeens dat ik een grote prijs ging winnen. Geen idee waar dat vandaan kwam, mijn kinderen lagen in een deuk. En nu sta ik hier!”

Karens droom om de reis die ze met haar familie maakte voor haar vijftigste verjaardag nog eens over te doen, kan zij nu verwezenlijken.

Wijkgenoot Ingrid (61) ging uit haar dak toen ze hoorde dat zij een nieuwe auto meer naar huis mocht nemen: “Geweldig! Ik ben er ontzettend blij mee, maar ook een beetje van slag. Heel erg bedankt!”

(Foto: Roy Beusker)

Ingrid uit Krimpen aan den IJssel. (Foto: Roy Beusker)

Karen en Ingrid waren samen met 48 wijkgenoten uit Krimpen aan den IJssel (postcodegebied 2925) te zien in de speciale editie van de RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde Karen als finalist en mocht zij het bekende ‘Gouden Koffer Spel’ spelen. Door koffers te openen, maakte zij kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk werd dit een bedrag van 363.000 euro. Alle deelnemers in de studio gingen met een Samsung tablet naar huis

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.