Krimpense vrouw overleden na aanrijding met tractor

Deel dit:

politie2 KRIMPEN A/D LEK – Op de parallelweg langs de N210 is donderdagochtend omstreeks 6.00 uur, na een aanrijding, een 41-jarige vrouw uit Krimpen aan den IJssel om het leven gekomen.

De vrouw botste met haar scooter frontaal op een tegemoetkomende tractor. Hulpdiensten verleenden eerste hulp en ook werd de hulp van de traumahelikopter ingeroepen. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De bestuurder van de tractor is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. De C.G. Roosweg is enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Monique zegt:

    Ik kwam er om half I 8 langs en zag allemaal politie… en geen andere hulpdiensten meer als ik het goed zag lag de persoon onder een laken terwijl onderzoek bezig was.. ik vin dat een beetje respectloos. .. terwijl honderden mensen voorbij reden… ik hoop dat mevrouw in kwestie al opgehaald was en het iets anders was.. ik weet dat politie hun werk moeten doen maar zag er zo triest uit… sterkte voor haar familie en vrienden die ze achter laat … sterkte ook voor de traktorchauffeur

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.