Krimpen huldigt Feyenoord-trainer Van Bronckhorst

Deel dit:
(Foto: YouTube RTV Rijnmond)

(Foto: YouTube RTV Rijnmond)

KRIMPEN A/D IJSSEL – Trainer Giovanni van Bronckhorst wordt maandagmiddag in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel gehuldigd voor het behaalde landskampioenschap met Feyenoord. De huldiging vindt plaats op het bordes voor het raadhuis van 16.30 tot 17.00 uur.

Wie de huldiging wil bijwonen wordt gevraagd op de fiets, te voet of met het openbaar vervoer te komen. Parkeren is beperkt mogelijk op het Raadhuisplein. Wie toch met de auto komt, wordt gevraagd om te parkeren op het evenemententerrein bij De Tuyter.

Vanwege de huldiging van Van Bronckhorst is het raadhuis op 22 mei vanaf 16.00 tot 18.00 uur gesloten voor publiek.

Wegafsluitingen
Om de veiligheid van bezoekers te garanderen, geldt er een wegafsluiting en een parkeerverbod op het Raadshuisplein op maandag 22 mei. Het gaat om het weggedeelte tussen de Weteringsingel en het Raadhuisplein (vanaf oude postkantoor tot supermarkt Dirk én het gedeelte voor de raadzaal tot aan de fietsbrug langs de Rabobank). Op maandag 22 mei is het bovengenoemde gedeelte van het Raadhuisplein van 15.30 tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Ook geldt op 22 mei op dit weggedeelte een parkeerverbod van 12.00 tot 18.00 uur.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.