Kermis na jaren terug in Krimpen aan de Lek

Deel dit:

kermis1KRIMPEN A/D LEK – Voor het eerst sinds jaren is er weer eens een kermis neergestreken in de Krimpense dorpskern. En dat blijkt meteen een groot succes.

Sinds de opening, woensdagmiddag om 14.00 uur, is het lekker druk. In de botsauto’s, in de draaimolen, in de ‘Power Dance’, bij de suikerspin en bij de attracties waar mooie prijzen mee zijn te verdienen.

Vanuit de kassawagen naast de botsautobaan ziet kermisexploitant Bjorn de Beer uit Apeldoorn het allemaal met veel plezier aan. “Met een paar familieleden organiseer ik vooral kleine kermissen in niet al te grote plaatsen.” Voorheen stonden hij en zijn ooms en tantes vooral in de Achterhoek, maar nu slaan ze hun vleugels ook uit naar de rest van het land.

De gemeente Krimpenerwaard blijkt een dankbare omgeving. De kermis in Haastrecht was een succes, in Krimpen aan de Lek is het in ieder geval op de eerste dag reuze druk en begin november is Ouderkerk aan de IJssel aan de beurt. Het geheim van De Beer: “Wij vragen voor onze attracties maar één euro per rit en dat is voor de bezoekers natuurlijk wel heel prettig!”

De Krimpense kermis is nog tot en met zaterdag 7 oktober geopend. 

kermis2

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mariska de Quant zegt:

    Deze kermis was een complete en zeer geslaagde verrassing!! Ik woon hier nu 18 jaar en ik heb nog nooit een kermis in Krimpen aan de Lek meegemaakt; naar wat ik las is dit dus al bijna 30 jaar niet geweest. Mijn complimenten naar de organisatie! Wij (gezin, en naar ik hoop vele andere inwoners van Krimpen aan de Lek) hopen dat dit een jaarlijks terugkerend evenement kan worden! En misschien kan het enigszins uitgebreid worden, dat zou helemaal super zijn! Ook de prijs van €1,00 is lekker betaalbaar!!

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.