Kassa-lade overval supermarkt Gouderak teruggevonden in sloot

Deel dit:

overval1GOUDA/GOUDERAK – In een sloot in Gouda heeft de politie een kassa-lade teruggevonden, die was buitgemaakt bij een overval op een supermarkt in Gouderak.

Twee jongens pleegden zaterdag 22 september aan het begin van de avond de overval op de Coop aan de Kranepoort in Gouderak. Terwijl één van hen buiten de wacht hield, bedreigde de ander een personeelslid met een mes. Het duo ging er daarna vandoor met een kassalade met daarin een geldbedrag.

Uit onderzoek bleek dat de kassa-lade mogelijk in een sloot zou liggen. De politie startte daarop een zoekactie in het water. Woensdag 24 oktober werd de kassa-lade aangetroffen in een sloot langs de Leeuwerikstraat in Gouda, ter hoogte van verzorgingshuis Julianastaete.

De recherche is op zoek naar getuigen die tussen zaterdag 22 september en woensdag 24 oktober hebben gezien dat de kassa-lade werd gedumpt. Ook getuigen die in de omgeving van de vindplaats iets verdachts hebben gezien, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Gouda via 0900-8844.

overval2

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.