Jumbo De Olm in Krimpen viert heropening

Deel dit:

jumboKRIMPEN A/D IJSSEL – Na een flinke verbouwing vierde de Jumbo-supermarkt op winkelcentrum De Olm in Krimpen aan den IJssel deze week haar heropening. De winkel heeft er meer vloeroppervlakte bij gekregen. Een zeppelin boven de IJsselgemeente laat zien dat Jumbo De Olm weer open is. Ook hangen er overal gele ballonnen, tot aan de Algerabrug aan toe.

De winkel beschikt nu over de nieuwste elementen van de Jumbo-formule: zelfscan, diepvriesschepvis en een Pick Up Point. Ook is er een slijterij in de winkel ondergebracht, die er tweehonderd vierkante meter heeft bijgekregen.

De verruiming betekent niet alleen meer winkelvloeroppervlakte, maar ook een ruimer magazijn. Dat is nodig omdat filliaalmanager Ernst Dijkman ‘explosieve groei verwacht’, zo geeft hij aan tegenover de LevenmiddelenKrant. Dat terwijl in Krimpen in totaal zeven supermarkten zijn gevestigd. De groei steekt in de nieuwe Jumbo-formule, verwacht Dijkman, die in zijn winkel in volledigheid is neergezet. Over of de vernieuwde winkel klanten gaat trekken van de andere Krimpenense supermarkten, wil hij niet teveel kwijt. “We gaan uit van eigen kracht. Maar concurrenten gaan hier wel last van krijgen”, zegt hij tegen de LevensmiddelenKrant.

Dijkman zoekt ook samenwerking met Jumbo-eigenaar Arnold de Jongste op winkelcentrum De Korf in de IJsselgemeente. “We gaan gezamenlijk een actieprogramma uitrollen”, vertelt Dijkman aan de LevensmiddelenKrant. “Volgende week verschijnt een folder met zowel de naam van Jumbo De Olm als Jumbo De Korf erop met aanbiedingen die geldig zijn in beide winkels.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.