Jumbo Crimpenhof wordt Dirk van den Broek

Deel dit:

dirkKRIMPEN A/D IJSSEL – Dirk van den Broek opent op dinsdag 12 juli haar eerste winkel in Krimpen aan den IJssel. Daartoe neemt de supermarktketen de Jumbo in winkelcentrum Crimpenhof over.

“Dirk is in Rotterdam en omgeving al volop vertegenwoordigd en dus een bekende supermarkt’, zegt formuledirecteur Dirk Marcel Huizing. ‘Inwoners van Krimpen aan den IJssel en omgeving, moeten nu altijd de Nieuwe Maas of de Hollandse IJssel over als ze naar Dirk willen. Met de komst van de nieuwe winkel is dat straks verleden tijd. Ik voorzie dat we behalve bestaande klanten ook veel nieuwe klanten gaan verwelkomen. Deze uitbreiding past dan ook prima bij onze doelstelling om flink te groeien in voor ons interessante regio’s.”

De medewerkers van de Jumbo aan het Raadhuisplein krijgen allemaal een baan aangeboden bij Dirk. Huizing: “Klanten van de nieuwe winkel zullen dus straks veel vertrouwde gezichten zien. Andersom trouwens ook. Veel medewerkers zullen klanten gaan verwelkomen die eerst bij deze Jumbo boodschappen deden.” Woensdag is het personeel geïnformeerd over de overname.

Spektakel
Op 1 juli klinkt het startschot voor de metamorfose van een Jumbo naar een Dirk. Dan is namelijk de sleuteloverdracht. “Klanten die Dirk al kennen, weten dat ze tijdens de opening het nodige spektakel kunnen verwachten”, zegt Huizng. “Daar blijft het niet bij. Ook daarna zijn er genoeg redenen om naar Dirk te gaan: de laagste prijzen, brood uit onze eigen bakkerij, elke dag verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij en wekelijks een verrassend nieuw aanbod op onze non-foodafdeling.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.