‘Jan en Alleman’ ontvangt weer keur aan gasten [video]

Deel dit:

allemanKRIMPENERWAARD – In het sportcafé van sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk wordt eens in de twee weken het programma ‘Jan en Alleman’ opgenomen: de regionale talkshow van RTV Krimpenerwaard. Lokale en regionale gasten schuiven aan om te praten over actuele kwesties en gebeurtenissen.

Het programma wordt woensdagavond live opgenomen, met publiek erbij, en duurt ruim een uur. Vanaf donderdag is het programma te bekijken op televisie en via de website van RTV Krimpenerwaard.

In de uitzending van deze week een gesprek met Laurens Bakker, directeur van basisschool De Schakel in Ouderkerk aan den IJssel, over het onderwijs in de 21ste eeuw. Business Beurs Bergambacht: hoe verlopen de voorbereidingen? Jubilerend in een bijzonder beroep: Willem Roose, molenaar in Bergambacht. Sport: korfballers KOAG strijden tegen degradatie. Voetbalclub Schoonhoven gaat aan kop in de derde klasse. Houden ze dit vol? Wim Eilander (trainer) en Erik Zuurmond (speler) schuiven aan. Voetbalvereniging Spirit neemt met een eigen team deel aan Alpe d’HuZes.

Presentator is Jan Timmer. Tafelgast is Arie van Krimpen.

Volgende opname: woensdag 8 april maart, publiek heeft gratis toegang.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.