Inloopavond werkzaamheden recreatiegebieden

Deel dit:
(Foto: Staatsbosbeheer)

(Foto: Staatsbosbeheer)

KRIMPENERWAARD – Staatsbosbeheer houdt woensdag 27 juni een inloopavond over de werkzaamheden die in opdracht van Groenalliantie Midden-Holland vanaf dit najaar plaatsvinden in de recreatiegebieden Krimpenerhout en Loetbos.

De gebieden worden aantrekkelijker gemaakt voor recreanten. Daarnaast vinden er kapwerkzaamheden plaats vanwege de essentaksterfte. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18.00 en 21.00 uur in Brasserie Crimpenerhout aan de C.G. Roosweg 9 bij Krimpen aan de Lek.

Tijdens de inloopavond zijn er informatiepunten ingericht over de verschillende werkzaamheden in de recreatiegebieden. Deskundigen van Staatsbosbeheer en de aannemer Verboon Maasland beantwoorden vragen.

Kwaliteitsimpuls
Na de zomer start Staatsbosbeheer in beide recreatiegebieden met het aanleggen van nieuwe speel- en zitelementen, nieuwe wandelroutes en krijgen ook de entrees een opknapbeurt. Bij de surfplas in de Krimpenerhout komen er nieuwe speeleilanden, een breder strand en natuurvriendelijke oevers. Het afdekken van de bodem van de plas in samenwerking met hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard moet bijdragen aan een betere waterkwaliteit. De werkzaamheden vormen onderdeel van het programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie die ervoor zorgt dat er in de gebieden meer is te doen, beleven en zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.