Informatiebijeenkomsten over aanleg glasvezel [video]

Deel dit:

glasvezelKRIMPENERWAARD – De firma GlasDraad is gestart met haar campagne om snel internet in het buitengebied van de Krimpenerwaard mogelijk te maken.

Zij houdt verschillende informatieavonden door de gehele Krimpenerwaard, waarin inwoners en ondernemers in het buitengebied, worden geïnformeerd over de voordelen van glasvezel, de aanleg en de kosten van een aansluiting.

Een tweede partij die snel internet wilde aanbieden is in een eerder stadium afgehaakt, zo laat de gemeente Krimpenerwaard weten.

glasvezel1

Een snelle en stabiele internetverbinding is voor veel toepassingen belangrijk. Steeds meer zaken verlopen via internet, zoals de belastingaangifte, web-winkelen en de opslag van foto’s. Veel ondernemers, thuiswerkers en gezinnen met schoolgaande kinderen kunnen al niet meer niet zonder snel internet. Maar ook wanneer men al wat ouder is, biedt een glasvezelaansluiting veel voordelen. Het brengt nieuwe mogelijkheden zoals bijvoorbeeld interactieve televisie en videobellen met (klein)kinderen. En in de toekomst zal een deel van de zorgtaken via internet kunnen verlopen, zodat men langer in de eigen woning kant blijven wonen.

RTV Krimpenerwaard woonde een informatieavond bij aan de Bovenberg in Bergambacht.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.