Huurders QuaWonen praten mee via online platform

Deel dit:

quawonenKRIMPENERWAARD – QuaWonen heeft voor haar huurders een online discussieplatform in het leven geroepen, waar ze kunnen meepraten over allerhande vraagstukken die met wonen te maken hebben. Het gaat om onderwerpen als langer zelfstandig wonen, energiezuinig wonen en niet te lang hoeven wachten op een nieuwe huurwoning.

“Luisteren naar onze huurders maakt ons beleid beter, en helpt ons bij het bepalen van onze prioriteiten”, stelt directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen. “We willen investeren in díe zaken, die er voor huurders en andere belanghouders toe doen.”

QuaWonen werkt al jaren goed samen met de huurdersorganisaties in de gemeenten Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel. Zowel huurdersorganisaties als QuaWonen vinden het belangrijk om een bredere groep huurders te betrekken. “We zijn uitgekomen bij online discussieplatform Argu. Dit platform is bedoeld voor iedereen die mee wil denken over het oplossen van problemen. Wij hopen dat veel huurders hun mening laten horen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.