Help Team Krimpenerwaard voor een tientje de berg op [video]

Deel dit:

teamKwaard.BKRIMPENERWAARD – ‘Geen polder te diep, geen berg te hoog!’ is de toepasselijke slogan van Alpe d’HuZes-team Krimpenerwaard.

De dertien fietsers en wandelaars gaan niet alleen proberen op woensdag 6 en donderdag 7 juni de Alpe d’Huez te bedwingen, maar willen ook zoveel mogelijk geld bijeen krijgen voor KWF Kankerbestrijding.

Uitzwaaispecial
Om hen succes te wensen, maken Het Kontakt en RTV Krimpenerwaard een ‘Uitzwaaispecial’, die op dinsdag 29 mei verschijnt in de twee Kontakt-edities in de Krimpenerwaard- en Lopikerwaard. In deze speciale uitgave besteden we uitgebreid aandacht aan de groep Krimpenerwaarders. Wie zijn het, waarom doen ze mee aan Alpe d’HuZes, hoe hebben ze zich voorbereid en hoe vaak willen ze de berg op?

U als lezer van Het Kontakt dan wel luisteraar/kijker van RTV Krimpenerwaard kunt het team een duwtje in de rug geven. Voor slechts 10 euro (bedrijven 25 euro) helpt u de teamleden de berg op en vindt u uw (bedrijfs)naam terug op een speciale ‘succeswens-pagina’.

U kunt uw donatie ovv ‘Uitzwaaispecial’ eventueel overmaken op rekeningnummer NL21 RBRB 0706 4136 01 tnv E. van der Veen (vermeld daarbij uw (bedrijfs)naam en vestigings-/woonplaats). Nog makkelijker is een berichtje sturen naar 06-53110867 (Robert van der Hek, Het Kontakt) of 06-29056538 (Egbert van der Veen, Team Krimpenerwaard). Vermeld daarbij weer naam en plaats, en dan krijgt u een betalingslinkje retour.

De opbrengst is uiteraard geheel bestemd voor Team Krimpenerwaard en dus KWF Kankerbestrijding.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.