Groengroep SDK nu ook aan de slag bij Dilettant

Deel dit:

(Foto: Herman Visser)

(Foto: Herman Visser)

KRIMPEN A/D LEK – De groengroep van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard gaat ook aan de slag op sportpark Tiendweg in Krimpen aan de Lek, oftewel de thuishaven van voetbalvereniging Dilettant. Maandagmiddag werd daartoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen sportparkbeheerder SVN, Dilettant en Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Arjenne Timmer en Jan Opschoor ondertekenden het contract namens respectievelijk SDK en voetbalvereniging Dilettant. Namens SVN was bestuurder Johan Koutstaal aanwezig om zijn handtekening te zetten. De dame en de heren werden daarbij geflankeerd door leden en de begeleider van de groengroep.

“We zijn zeer content met de aanwezigheid van ‘de dagbesteders’ op het sportpark”, sprak bestuurslid Onderhoud terrein en gebouw Jan Opschoor namens Dilettant. “Ze leveren hier een prima bijdrage aan het onderhoud van het complex. Daar zijn we blij mee, omdat onze vaste kern aan werkploegvrijwilligers best wat extra helpende handen kan gebruiken. Op deze manier kunnen we allemaal iets voor elkaar betekenen!”

(Foto: Herman Visser)

(Foto: Herman Visser)

De samenwerking tussen SDK en SVN begint steeds steviger vormen aan te nemen, zo mag worden vastgesteld. “Om een voorbeeld te noemen: er werkt al een groep cliënten van de dagbesteding met veel plezier bij voetbalvereniging Lekkerkerk”, vertelt Arjenne Timmer. “Het is mooi om te zien hoe goed dat gaat. In Krimpen aan de Lek zal het niet anders gaan. Deze manier van met elkaar optrekken telt vele winnaars. We zijn echt blij met elkaar!”.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.