Groene uitvaartkisten met mos uit Ouderkerk aan den IJssel [video]

Deel dit:

uitvaart1 OUDERKERK A/D IJSSEL – Bas Oosterom en Alex Zeller uit Ouderkerk aan den IJssel werken al jaren samen als hoveniers. Werken met hout en groen is dé passie van de twee. Sinds kort produceren ze een unieke lijn ecologische uitvaartkisten met een natuurlijke uitstraling.

In het programma ‘De Makers’ is te zien hoe deze duurzame kisten worden gemaakt van massief hout en andere natuurlijke materialen. Zo bestaat de mogelijkheid deze met mos af te werken.


 
Bas en Alex van Dust to Dust vinden het bij alles wat ze maken belangrijk dat de materialen duurzaam en ecologisch zijn. Ze hebben daarbij ook oog voor detail want elke kist ziet er prachtig uit. In ‘De Makers’ vertellen ze waar hun materialen vandaan komen en legt Alex uit dat het overlijden van zijn schoonvader hem inspireerde om zelf duurzame uitvaartkisten te maken. De kisten van Dust to Dust zijn goedgekeurd door Stichting GreenLeave. 
 
Het programma ‘De Makers’ is een initiatief van Stichting GreenLeave. De serie brengt producenten van duurzame uitvaartproducten in beeld. De uitzendingen zijn te zien op www.greenleave.nu.

De uitvaartondernemers die bij Stichting GreenLeave zijn aangesloten bieden de consument een breed aanbod aan duurzame producten en diensten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.