Glasvezelcampagne in buitengebied Krimpenerwaard

Deel dit:
Namens GlasDraad BV zetten Pieter van Grunsven en Niels van Heesewijk hun handtekening onder het convenant.

Wethouder Jan Vente tekent het convenant. Namens GlasDraad BV zetten Pieter van Grunsven en Niels van Heesewijk hun handtekening.

KRIMPENERWAARD – Wethouder Jan Vente van de gemeente Krimpenerwaard tekende woensdag een glasvezelconvenant. Daarmee kunnen bewoners van het buitengebied van Krimpenerwaard binnenkort mogelijk genieten van snel internet. GlasDraad Krimpenerwaard start begin oktober namelijk een campagne in het buitengebied van Krimpenerwaard.

Bewoners van het buitengebied van de Krimpenerwaard ontvangen een pakket met informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd. Aanmelden is mogelijk door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende serviceproviders. Voor particulier en klein-zakelijk gebruik zijn dit Multifiber en Solcon. Zakelijke klanten kunnen terecht bij Cbizz en WeServe.

GlasDraad is opgericht met de ambitie om bewoners en ondernemers in het buitengebied van Nederland toegang te geven tot het snelle, betrouwbare én betaalbare glasvezelnetwerk. In totaal gaat het om circa 2.300 huishoudens en bedrijven in het buitengebied van Krimpenerwaard. Alle bewoners ontvangen hetzelfde aanbod. Als vijftig procent voor de uiterste inschrijfdatum half december een abonnement afsluit bij een dienstaanbieder, krijgt de aanleg van glasvezel een ‘go’.

Eerder dit jaar rondde de aanbieder al meerdere vraagbundelingen succesvol af in de buitengebieden van Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen-Oost en Woerden, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Angelique zegt:

    Mooi hoor voor die mensen in het buitengebied. Bij ons ligt er op nog geen 50 meter van ons huis glasvezel, helaas worden wij niet aangesloten. De nieuwbouw en school wel maar de rest van de wijk niet. Beetje jammer!!!!

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.