Geslaagde Ladies Night in uitverkocht Concordia

Deel dit:

Wethouder Ria Boere opent de Ladies Night.

Wethouder Ria Boere opent de Ladies Night.

HAASTRECHT – “Wij zijn trots op de vrouwelijke ondernemers in de Krimpenerwaard.” Met deze woorden openden wethouder Ria Boere en gemeentesecretaris Marjolein Plantinga donderdag de Ladies Night van stichting Beauty & Brains Krimpenerwaard in Theater Concordia in Haastrecht.

De twee vermeldden in hun openingsspeech dat vrouwen mondiger en daadkrachtiger worden. Ook in de gemeente Krimpenerwaard zijn steeds meer vrouwen in hogere functies werkzaam. “We zijn met drie vrouwelijke wethouders in de gemeente Krimpenerwaard goed vertegenwoordigd”, zei Boere.

Beauty & Brains voorzitter Mariëlle Azim benadrukte het belang van het uitdragen van plezier, passie, professionaliteit en zichtbaarheid van de Krimpenerwaardse onderneemsters. Deze ingrediënten waren zeker ook te vinden deze avond. Ruim 120 dames bezochten de uitverkochte Ladies Night in het fraai aangelichte theater in Haastrecht. Op deze avond was ook aandacht voor het goede doel Pink Ribbon.

ladiesnight1

De bezoekers werden ontvangen met een glaasje roze bubbels en een goodiebag en lieten zich door vrouwelijke ondernemers uit de Krimpenerwaard informeren over hun diensten en producten. Er was diversiteit op het gebied van beauty, kleding, cadeaus, ontspanning, eten, creativiteit etc. Ook konden zij genieten een smakelijk buffet, een fotoshoot met vriendinnen en de film Joy. De muzikale omlijsting was van de Schoonhovense vocalgroup Music Unlimited. Na de film kon men onder het genot van een drankje nog even napraten.

Deelnemers en de organisatie kijken terug op een geslaagd evenement. Azim: “Wellicht moeten we de volgende editie van de Ladies Night nog grootser opzetten, want deze was al snel uitverkocht.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.