Geslaagde braderie in Stolwijk [video]

Deel dit:
Een sanitaire stop bij Toneelverening Toreca

Een sanitaire stop bij Toneelverening Toreca

STOLWIJK – In Stolwijk werd zaterdag de jaarlijkse braderie gehouden. De organisatie kijkt terug op een succesvol verlopen dag.

Het weer was precies goed voor een bezoek aan de braderie en vrijmarkt. Muziekvereniging Harmonie gaf de aftrap voor de festiviteiten rond het honderdjarig bestaan in 2018. De stroopkoeken die zij verkochten vonden gretig aftrek en waren in de loop van de middag uitverkocht.

In café Noomen waren bezoekers welkom om even bij te komen, bij te praten en zich te laven door de Stolkse Vrouwen die dit jaar hun 70-jarig jubileum vieren. Café Noomen was de voorloper van de Polderkamer waar menig Stolwijkse vereniging is opgericht. Leden van de Hervormde kerk vertelden het verhaal van Zacheüs, die in een hoge boom op het Dorpsplein was gekropen.

RTV Krimpenerwaard was ook aanwezig op de Stolwijkse braderie. Van 11.00 tot 17.00 uur werd een rechtstreekse uitzending verzorgd. Daarnaast zijn er filmopnamen gemaakt die de aankomende week op het tv kanaal van de omroep worden uitgezonden.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.