Gebak voor stratenmakers Lopikerstraat

Deel dit:

startenmakersSCHOONHOVEN – De stratenmakers die eind februari begonnen zijn met de herbestrating van de Lopikerstraat in de binnenstad van Schoonhoven, werden onlangs verrast met gebak. De symbolische actie past in het nieuwe beleid van de winkeliers en horeca om als Verenigde Ondernemers Centrum (VOC) Schoonhoven zich samen in te zetten voor een beter stadscentrum.

“Om de geweldige potentie van Schoonhoven volop te benutten, is naast een bruisende stad met veel evenementen en goede marketing en promotie ook een schone, veilige en gastvrije binnenstad essentieel”, zegt winkeliers-voorzitter Michiel van der Schaaf. “Als we daarin voortvarend stappen willen zetten is een breed platform nodig. En dus bundelen we als Verenigde Ondernemers Centrum Schoonhoven onze krachten vanaf nu met de horeca.”

Komende maanden werkt de VOC Schoonhoven samen met veel partijen op allerlei vlakken aan een betere binnenstad. Naast het opknappen van de Lopikerstraat is eind februari gestart met de aanpak van winkelleegstand en worden vanaf deze zomer enkele belangrijke adviezen uit het gastvrijheidsonderzoek van de Hogeschool Rotterdam uitgevoerd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.