Fraaie opbrengst Lifestyle Spring Market

Deel dit:

marktKRIMPENERWAARD – De Lifestyle Spring Market van Lionsclub Domaine des Dames heeft 6300,- euro opgebracht. Een groot deel van de opbrengst is voor Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren. Ook het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel, waar de Lifestyle Spring Market zaterdag 13 april gehouden is, kreeg een gift.

Tegelijkertijd met de Lifestyle Spring Market startte ook voor de stichting Matchis de door de Lionsclub georganiseerde autopuzzeltocht bij het gemaal in Haastrecht. Deze tocht slingerde via een fraaie route door de Krimpenerwaard en eindigde bij de druk bezochte Lifestyle Spring Market met sfeervolle kramen, workshops, wijn met tapas en live muziek van Vocal Group Jade.

Amber Visser, die zelf een stamceldonatie heeft ondergaan en Anke Verweijen, schrijfster van Mama’s Moed, waren namens Matchis aanwezig om meer bekendheid te geven aan het belang van het werven van zoveel mogelijk (jonge) stamceldonoren voor patiënten met leukemie of andere ernstige bloedaandoeningen. Het kost veel geld om nieuwe donoren te werven, te registreren en te typeren. Matchis was dan ook zeer blij met de donatie van 3.800 euro waarmee zij meer aandacht kunnen vragen voor deze wereldwijde donorbank.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.