Floraschool helpt wachtende kinderen in IJsselland Ziekenhuis

Deel dit:

floraschool1

KRIMPEN A/D LEK – Elf kinderen van groep 5 en 6 van de Floraschool uit Krimpen aan de Lek brachten vrijdag dozen vol kerstversieringen naar het Capelse IJsselland Ziekenhuis. Naast de versieringen voor de speciale wensboom hadden ze ook een cheque van 250,- euro bij zich. Hiermee wordt een touchscreen/speelwand voor de Spoedeisende Hulp (SEH) afdeling aangeschaft zodat het wachten voor kinderen daar wat gemakkelijker wordt.

In het IJsselland Ziekenhuis staan twee speciale wens- en dankbomen. Iedereen kan een wens- of dankkerstbal of een popje ‘IJssellientje’ kopen, om met een mooie wens of bedankje in de boom te hangen. De opbrengst van deze actie gaat naar de touchscreen/speelwand voor de SEH.

floraschool2De leerlingen van de Floraschool hebben de afgelopen weken kerstfiguren gekleurd. Voorzien van hun wens of bedankje hangen de versieringen nu in de kerstboom. Voor ieder kerstfiguurtje verzorgt de school een donatie. Op de vraag “Hebben jullie nu genoeg geld?” kon Kitty Garnier, teamleidinggevende van de SEH, overtuigend antwoorden “Ja zeker hoor, we gaan het halen!”

De actie is een initiatief van de Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis. Dat zijn mensen, bedrijven en organisaties die financieel bijdragen aan projecten die het verblijf in het ziekenhuis of de nazorg na een ingrijpende ziekte draaglijker maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.