EMTÉ supermarkt Stolwijk klaar voor de toekomst

Deel dit:

supermarkt STOLWIJK – De EMTÉ supermarkt in Stolwijk opende woensdag na een grondige verbouwing weer haar deuren. Eigenaar Gerrit de Jong is duidelijk in zijn nopjes met het resultaat. “Het is geweldig. Zoveel ruimte. Een prachtige winkel”, zei hij vrijdagmiddag in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard.

De supermarkt was al jaren toe aan uitbreiding. “Al tien jaar zijn we er mee bezig. Maar het had allemaal wat voeten in aarde en het is nog niet klaar. Eind juni mag en moet ik weer naar de rechtbank. Ik zie het allemaal met vertrouwen tegemoet, anders was ik ook niet begonnen met bouwen. Ik had zoveel afspraken lopen met diverse partijen, een vrij complex project en op een gegeven moment moet je wel beginnen.”

supermarkt1

Met de uitbreiding van de winkel behoort het speeltuinpaadje in het dorp tot het verleden. De Jong: “Er is overheen gebouwd. De sloot loopt nu eigenlijk onder de winkel door.”

Met de verbouwing is er 800 vierkante meter bijgekomen aan winkeloppervlak. “Dat is bijna een hele winkel erbij. Ik kan het nu allemaal super efficiënt neerzetten. Het oogt tweeënhalve keer zo groot. We zijn klaar voor de toekomst.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.