De Speeltuinbende test manege de Hoekse Gang

Deel dit:

hoeksegangBERGAMBACHT – De Speeltuinbende neemt zaterdag 19 november de toegankelijkheid van manege de Hoekse Gang onder de loep. Het testteam bestaat uit kinderen met én zonder handicap en hun ouders. De Speeltuinbende willen er voor zorgen dat veel meer speelplekken in Nederland toegankelijk en bespeelbaar zijn voor kinderen met een handicap.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de Speeltuinbende, dat de bende een manege test.

In september deden Legustha Andriessen (beheerster manage) en Marleen Verwoerd (locatiemanager) mee aan een prijsvraag van de Speeltuinbende op het Horse Event in Ermelo. Tot hun grote verrassing waren zij de winnaar en wordt zodoende de manege getest door de Speeltuinbende.

Vanaf 11.00 uur arriveren kinderen en ouders van de Speeltuinbende op de manege. Vervolgens krijgen de kinderen een rondleiding door de manege. Aansluitend is de speeltuin aan de beurt. Ook die zal grondig getest worden. Niet alleen de toestellen, maar ook de paden en de faciliteiten van de manege. Onder leiding van Speeltuinbendeleider Ilse van der Put worden alle ervaringen verzameld en krijgt de manege om 14.15 uur de ingevulde testkaart overhandigd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.