Dagje uit voor Krimpense bejaarden

Deel dit:
Geboeid luisteren naar blokfluitist Erik Bosgraaf en het orkest.

Geboeid luisteren naar blokfluitist Erik Bosgraaf en het orkest.

KRIMPEN A/D IJSSEL – Lionsclub Krimpen aan den IJssel verzorgde zaterdag voor een aantal inwoners van de IJsselgemeente een muzikaal ‘dagje uit’. Ze brachten een bezoek aan een speciaal Lions concert in ‘s-Hertogenbosch.

Na een eerdere onderbreking van enkele jaren, was het al weer voor de achtste keer in successie dat leden van de Lionsclub Krimpen aan den IJssel optraden als gastheren en chauffeurs voor ruim vijfentwintig merendeels bejaarde gasten uit Krimpen aan den IJssel en hun begeleidsters. Het einddoel: het jaarlijkse Lionsconcert in het Brabantse Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch.

Traditiegetrouw werd gestart met een lunch in Brasserie Crimpenerhout in Krimpen aan de Lek. Daar heette lionsclubvoorzitter Bert Sterkenburg de gasten en hun begeleiders van harte welkom. Behalve een aantal gasten van De Zonnebloem waren deze keer ook bewoners van Crimpenersteyn van de partij. Zij werden vervoerd in de eigen bus van de Vriendenstichting van dit Krimpense zorgcentrum.

Enkele van de Krimpense gasten.

Enkele van de Krimpense gasten.

In de grote hal van het Provinciehuis genoot het Krimpense gezelschap, samen met zo’n zeshonderd gasten vanuit andere plaatsen in Nederland, van een concert dat werd verzorgd door Philharmonie Zuid-Nederland.

Volgend jaar weer
Lionsclubvoorzitter Bert Sterkenburg gaat ervan uit dat dit niet de laatste keer is geweest. “Als je ziet hoe ons gasten van dit muzikale uitstapje genieten, wil je volgend jaar uiteraard weer aan dit evenement deelnemen. We gaan kijken of we hiervoor via onze fondsenwervingsacties weer de benodigde financiën bij elkaar kunnen krijgen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.