Dagbesteding in het nieuw

Deel dit:

dagebstedingLEKKERKERK – Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) nam donderdagmiddag haar nieuwe kantoor en Groengroep-loods in Lekkerkerk op feestelijke wijze officieel in gebruik.

Deelnemers, medewerkers, vrijwilligers en relaties waren massaal aanwezig aan de Twijnstraweg 67 om de nieuwe mijlpaal in de nog prille historie van de stichting met elkaar te vieren. Ook wethouder Lavinja Sleeuwenhoek kwam langs om de opening bij te wonen, een bezoek dat zeer gewaardeerd werd.

De openingshandeling bestond uit het doorknippen van een ‘gevlochten lint’ dat voor de nieuwe loods van de Groengroep hing. Eduard mocht namens zijn dagbestedingsgroep de schaar hanteren. De Groengroep, die op diverse plekken in de Krimpenerwaard het groen bijhoudt, kan de loods goed gebruiken voor de opslag van alle tuingereedschappen en als plek om tussen de werkzaamheden door even op adem te komen. De op de eerste verdieping gelegen kantoorruimte wordt onder meer gebruikt om de planning te maken, administratieve taken uit te voeren, te vergaderen en bezoekers te ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.