Cultuuragenda Krimpen krijgt nieuwe uitstraling

Deel dit:

toetsenbordKRIMPEN A/D IJSSEL – Culturele activiteiten in de gemeente Krimpen aan den IJssel komen vanaf woensdag 14 september samen op een website: www.cultuuragendakrimpen.nl. Culturele aanbieders kunnen zelf activiteiten uploaden naar deze website.

Wethouder Gerrit Boudesteijn (vrije tijd en cultuur) vindt het belangrijk dat Krimpense culturele initiatieven op één plek te vinden zijn. “Alle
Krimpenaren kunnen nu in één keer zien wat er op cultureel gebied te doen is in hun woonplaats.”

De Cultuuragenda Krimpen wil een compleet beeld geven van het gevarieerde aanbod een cultuur in de IJsselgemeente. Zowel professionele als kleinschalige cultuur wordt de gelegenheid geboden evenementen en activiteiten aan te bieden via dit platform. Daar zijn geen kosten aan verbonden; de agenda wordt mogelijk gemaakt door subsidiebijdragen van de gemeente Krimpen aan den IJssel.

In 2015 is al een start gemaakt met het platform, maar per 14 september is sprake van een platform die op zich zelf staat, zonder een directe link naar de website van Synerkri. Die organisatie is wel verantwoordelijk voor het onderhoud van de Cultuuragenda Krimpen.

De vernieuwde website heeft een eenvoudige ingebouwde mogelijkheid om activiteiten aan te melden. Iedere culturele partij kan via een online aanmeldformulier de activiteit doorgeven. Door het formulier in te vullen wordt de activiteit automatisch aangemaakt. De beheerders van de website krijgen bericht dat er een nieuwe activiteit is aangemaakt waarna zij die goed kunnen keuren of eventueel nog kunnen aanpassen. Binnen een dag is de activiteit online te zien.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.