CDA: Wat betekent de gebiedsovereenkomst voor u?

Deel dit:

Adri Bom-Lemstra

Adri Bom-Lemstra

BERGAMBACHT – Op woensdag 18 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten en de waterschappen. Een belangrijk thema voor het waterschap betreft de gebiedsovereenkomst. In deze overeenkomst staan nieuwe uitgangspunten en afspraken, bepalend voor de toekomst van de Krimpenerwaard. Op 12 maart organiseert het CDA daarom een discussieavond voor inwoners om over de gevolgen van de gebiedsovereenkomst voor natuur, landbouw, recreatie en toerisme met elkaar van gedachten te wisselen.

Bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn van harte uitgenodigd om op deze avond in gesprek te gaan met CDA-lijsttrekker voor Provinciale Staten Adri Bom-Lemstra.Tevens zal CDA Tweede Kamerlid Jaco Geurts, woordvoerder voor land- en tuinbouw, natuur, water en externe veiligheid, het woord voeren. Ook lijsttrekker voor het waterschap Schieland en Krimpenerwaard, Dorenda Gerts, zal zich presenteren. Na de volgt een interactieve discussie waarbij voldoende gelegenheid is tot het stellen van vragen of inbrengen van ideeën. Dit interactieve deel staat onder leiding van Jos Huizinga, voormalig CDA-wethouder en voorzitter van het CDA Waterplatform.

Naast het inhoudelijke deel vormt deze avond de gelegenheid om in contact te komen met de CDA kandidaten voor het waterschap en de provinciale staten. Onder meer Tjitske Wierenga (Waterschap Schieland Krimpenerwaard, CDA kandidaat plaats 3) en Arjan de Jong (Waterschap Schieland Krimpenerwaard, CDA kandidaat plaats 5) zullen aanwezig zijn. Maar ook andere kandidaten voor zowel de provinciale staten als het waterschap kunt u ontmoeten.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdagavond 12 maart in gebouw de Schakel aan de Schoolstraat 24 in Bergambacht. De inloop is vanaf 19.30 uur, waarna het programma om 20.00 uur zal starten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.