Burgemeester Bruinsma spreekt op oudejaarsbijeenkomst Zilverstad Marketing

Deel dit:

bruinsmaSCHOONHOVEN – Op oudejaarsdag (donderdag 31 december) houdt Zilverstad Marketing een oudejaarsbijeenkomst voor iedereen die afgelopen jaar heeft bijgedragen aan de economische vitaliteit en leefbaarheid in Schoonhoven.

Met de organisatie van de bijeenkomst wordt een oude traditie in ere hersteld. Passend in het thema van de activiteiten van Zilverstad Marketing voor komend jaar ‘Samen voor een sterke Krimpenerwaard’ spreekt burgemeester Tjerk Bruinsma de oudejaarsrede uit.

Samen met de aanwezigen kijkt de burgemeester op de drempel van het oude en het nieuwe jaar terug op 2015 en werpt hij een blik vooruit naar 2016. Wat is er afgelopen jaar allemaal gebeurd in Schoonhoven en de Krimpenerwaard en welke bijzondere gebeurtenissen staan ons in het komende jaar te wachten? In een ontspannen sfeer en onder het genot van een drankje en streekgerechten uit de regio heft voorzitter Hans de Wit van Zilverstad Marketing samen met de aanwezigen vervolgens het glas op 2016.

Lichtjes kijken vanaf de kerktoren
Aan het einde van de oudejaarsbijeenkomst hebben de bezoekers rond 16.00 uur de unieke mogelijkheid om lichtjes te kijken vanaf de torentrans van de Grote of Sint Bartholomeuskerk van Schoonhoven, die speciaal voor deze gelegenheid eenmalig voor de aanwezigen wordt opengesteld.

De oudejaarsbijeenkomst op 31 december begint om 14.30 uur. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via info@schoonhoven.info.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.