Brandweer Lekkerkerk zoekt nieuwe vrijwilligers

Deel dit:

brandweerlekkerkerk LEKKERKERK – De brandweer van Lekkerkerk heeft per direct plaats voor nieuwe vrijwilligers: mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die wonen of werken in Lekkerkerk en minimaal een aantal dagen per week beschikbaar zijn.

Ook beschikken de kandidaten over minimaal een VMBO-diploma en beheersen de Nederlandse taal. Omdat de brandweer vaak onder zware en moeilijke omstandigheden optreedt, is een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid een absolute voorwaarde.

Dinsdag 23 mei is er een inloopavond in de kazerne aan de Twijnstraweg 19. Vrijwilligers vertellen over het werk van de brandweer en hoe een baan gecombineerd kan worden met het werk als brandweervrijwilliger. Voor geïnteresseerde bezoekers is er de mogelijkheid om te ondervinden wat brandweermensen zoal doen. Ook is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om op 23 mei aanwezig te zijn kunnen contact opnemen met de ploegchef van Lekkerkerk, Robert Batenburg, via telefoonnummer 06-33365455 of e-mail: robert.batenburg@brandweer.vrhm.nl.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.