Bon gelanceerd: ‘Geef de Krimpenerwaard cadeau’

Deel dit:

streekproductenKRIMPENERWAARD – Onder het motto ‘Geef de Krimpenerwaard cadeau’ heeft de Stichting Promotie Krimpenerwaard afgelopen week de Krimpenerwaard Cadeaubon gelanceerd.

De cadeaubon is breed inwisselbaar in de gehele Krimpenerwaard. Of het nu gaat om een activiteit, workshop of fietsverhuur, een lekker hapje eten, musea bezoeken of zwemmen. Ook voor het boeken van een hotel of bed en breakfast is de coupon te gebruiken. De bon is verkrijgbaar in vier verschillende coupures van vijf, tien, twintig en vijftig euro.

“Deze ontwikkeling past bij het doel van de stichting”, benadrukt Teus Hoogerwaard namens de stichting, “namelijk het promoten van de Krimpenerwaard -inclusief Krimpen aan den IJssel- op het gebied van recreatie en toerisme. Door een bon weg te geven, dragen inwoners bij aan de promotie van de polder.”

Naast de particulier ziet de stichting ook kansen voor het bedrijfsleven. Zo is het mogelijk de bon te laten vergezellen door een Krimpenerwaard-streekproductenpakket. Ook het personaliseren van de achterkant van de cadeaubon met een tekst of bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden.

Dit project is uitgevoerd met uitsluitend Krimpenerwaardse ondernemers en financieel ondersteund door onder meer de gemeente Krimpenerwaard en de Rabobank Krimpenerwaard.

De bon is bestellen via de website www.cadeaubonkrimpenerwaard.nl. Ook zijn er verschillende verkooppunten in de Krimpenerwaard.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.