Blessurewinkel Schoonhoven geopend, startsein loterij Lesley Veen [video]

Deel dit:

opening2SCHOONHOVEN – Wethouder Dilia Blok verrichtte zaterdag de opening van de nieuwe blessurewinkel van fysiotherapiepraktijk Van Rijswijk aan de Albrecht Beijlinggracht in Schoonhoven. Het was gelijk ook het startsein voor een grote loterij, waarvan de opbrengst bestemd is voor de behandeling van Lesley Veen.

“De afgelopen jaren merkte ik dat heel veel mensen, die last hadden van een blessure, nergens een goede brace konden vinden, bijvoorbeeld voor enkel- of knieklachten”, vertelt praktijkeigenaresse Kim van Rijswijk. “Vandaar dat ik deze blessurewinkel begin, waar mensen zelf kunnen komen passen en kijken was wat ze nodig hebben. Vanaf deze week kan men iedere woensdagavond terecht tussen 19.15 en 20.15 uur, voor vrijblijvend advies. Uiteraard is een afspraak maken ook mogelijk.”

opening1

Speciale gast op de openingsbijeenkomst was Lesley Veen, de Schoonhovenaar die aan de zenuwziekte MS lijdt en voor een stamceltherapie naar de Filipijnen wil. Daar is 60.000 euro voor nodig. Onder de naam ‘Samen 1 voor Lesley Veen’ worden acties gehouden om het geld bij elkaar te krijgen.

Kim: “Ik dacht: ik kan wel duizend euro storten en verder succes, maar er moet zoveel geld worden binnengehaald, dat ik heb besloten om het groots aan te pakken. Vanaf vandaag gaan we proberen drieduizend loten te verkopen. Op 19 november is de trekking en dan hoop ik dat we alle loten kwijt zijn.”

Wethouder Dilia Blok overhandigde de eerste tas met loten aan Lesley Veen. Blok: “Je hoeft ze niet allemaal zelf te verkopen, dat gaan anderen voor je doen. Laten we hopen dat het een succes wordt, met een mooie opbrengst. Heel veel succes met je gezondheid en de strijd die je levert.”

De loten worden huis-aan-huis verkocht. Ze kosten tien euro per stuk. Er zijn fraaie prijzen te winnen, waaronder een week Center Parcs voor zes personen en sportabonnement voor een jaar.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.