Bergambachtse braderie lokt veel volk [video/foto's]

Deel dit:

Braderie Bergambacht-1-29BERGAMBACHT – Er was zaterdag weer veel volk op de been tijdens de 38ste Familiebraderie in Bergambacht. Bezoekers konden traditioneel profiteren van flinke kortingen en buitenkansjes bij de talrijke kraampjes in het centrum van het dorp. Ook waren er genoeg activiteiten bij de vele deelnemende verenigingen.

“Er staan vandaag ruim 140 kramen”, vertelde Rob Heus, pr-man van de braderiecommissie van de Winkelhof, zaterdagochtend in de mobiele radiostudio van RTV Krimpenerwaard. “De braderie strekt zich uit van het begin van de Raadshuisstraat bij de kerk, die vandaag ook open is, tot ver in de Hoofdstraat. De Zingende Zalmvissers uit Ammerstol treden op en ook de muziekverenigingen uit Bergambacht en Ammerstol zijn van de partij.”

Met een zomers zonnetje was het de hele dag prima braderieweer. Heus: “Er komt geen regen, prima. De hele dag stralend weer. Mooi toch? Het is een vreselijk gezellige dag: er is van alles te koop, volop te kijken en doen, eten en drinken. Bezoekers komen van heinde en verre naar de braderie, het is een soort reünie aan het worden.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.