Bergambacht huldigt Idols-winnares Nina [foto’s/video]

Deel dit:

Huldiging Nina-4294 (Kopie)BERGAMBACHT – Idols-winnares Nina den Hartog is zaterdagavond in haar woonplaats Bergambacht gehuldigd. De 18-jarige zangeres arriveerde in een open auto bij het gemeentekantoor aan de Raadhuisstraat, waar ze werd opgewacht door wethouder Dilia Blok.

“Je hebt ons verrast met een uitzonderlijk mooie stem, een natuurlijke stem, waarvan de meeste mensen niet wisten dat je die had”, sprak Blok. “Thuis wel, misschien de buren ook wel, maar nu heb je ons enorm verrast. Puur natuur, zoals een prachtige stem kan klinken. Je bent daarnaast ook een heel bijzonder mens.”

Blok sprak de wens uit dat de jonge Bergambachtse vooral zichzelf blijft, ondanks haar winst in de RTL-talentenshow. “Een stoere meid die niet onder de indruk is van hoe een idool zich zou moeten gedragen. Nee, ik ben gewoon Nina en weet heel goed waar mijn grenzen liggen. Wat mijn kracht is, en wat ik wil en wat ik niet wil. Ik hoop dat je die eigenschap houdt, want dat is volgens mij waarom Nederland voor je gekozen heeft. Dit is ons idool, niet al die glitter en pracht en praal. Voor de toekomst hoop ik dat al je dromen uit mogen komen.”

Na een flink applaus, overhandigde de wethouder namens de gemeente Krimpenerwaard Nina een fraai chocolade-kunstwerk en een cadeaubon.

Daarna was de microfoon voor het kersverse popidool zelf, om twee nummers ten gehore te brengen, waaronder haar eerste singel ‘Lights go out’.

“Ik vond het superleuk”, sprak de zangeres na afloop van haar huldiging. “Bergambacht heeft mij toch wel het meest gesteund, dus ik wilde wat terugdoen.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.