Benefietdiner Ghana-project ‘Wandelen voor Water’

Deel dit:

rotarySCHOONHOVEN – Rotary Schoonhoven houdt donderdag 12 maart een benefietdiner ten behoeve van het ‘Wandelen voor Water’ project in Ghana. Het diner vindt plaats in hotel-restaurant Belvédèreaan Lekdijk West in Schoonhoven.

De gasten worden vanaf 18.00 uur ontvangen. Het diner is van 18.30 tot 21.00 uur waarbij als speciale gasten aanwezig zijn, de ambassadeur van Ghana in Nederland en burgemeester Tjerk Bruinsma van de gemeente Krimpenerwaard.

Voor dit project gaan een kleine 350 leerlingen van de Schoonhovense basisscholen een sponsorloop doen waarbij geld bij elkaar wordt gebracht voor het lepradorp ‘Schoonhoven’ in Ghana, een initiatief van Schoonhovenaren Hans Straver en Jan van Meerkerk.

Het doel is om voldoende geld bijeen te brengen voor ondermeer een nieuwe waterpomp om twintig huisjes te kunnen voorzien van schoon en veilig drinkwater en riolering. Stichting De Wilde Ganzen heeft al toegezegd de opbrengst met vijftig procent te gaan verhogen. De netto opbrengst van dit benefietdiner gaat dan ook naar dit project in Ghana.

Tijdens het diner is er gepaste muzikale omlijsting en enkele interessante sprekers. De kosten bedragen 45,- euro per persoon inclusief aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, twee drankjes en koffie met friandises na afloop. Daarvan gaat vijftien euro naar het goede doel.

Aanmelden voor het benefietdiner kan bij Lucy Boonekamp van Rotary Schoonhoven via l.boonekamp@luceconsult.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.