De Arendshoeve gaat samenwerking aan met Charme Hotels

Deel dit:

arendshoeve BERGAMBACHT – Per 1 juli 2017 gaat Hotel & Restaurant De Arendshoeve in Bergambacht een samenwerking aan met hotelketen Charme Hotels en stopt de samenwerking met hotelketen Hampshire Hotels.

De directie van Hampshire Hotels zet een nieuwe koers in. Zij verschuift haar concentratie naar de hotels in eigendom en stopt met haar franchiseproduct. Dit betekent voor De Arendshoeve, welke sinds medio 2013 een licentieovereenkomst met hen heeft, dat een langere samenwerking niet wenselijk is. Met Charme Hotels is een partner gevonden welke past bij het beleid van de Arendshoeve.

“Na het bericht te hebben ontvangen van Hampshire Hotels, zijn wij in gesprek gegaan met andere hotelketens voor een dergelijke partnership”, vertelt Ad Scheer, algemeen directeur van KW Horeca en De Arendshoeve, over de nieuwe samenwerking met Charme Hotels. “Wij zijn van mening dat een samenwerking met een hotelketen wenselijk is om up-to-date te blijven van veranderingen in de consumentenmarkt en de hotelsector. Charme Hotels biedt hierin, mede door haar softe franchiseformule, open communicatie en soortgelijke hotels, uitkomst. De diverse ‘Charme’ hotels onderscheiden zich door middel van hun voortreffelijke keuken en rustieke uitstraling. Dit sluit perfect aan bij de positionering van De Arendshoeve. Onze gasten zullen nauwelijks tot geen verschil merken. Wij blijven al onze activiteiten op dezelfde wijze aanbieden voor zowel de zakelijke, particuliere als de leisure markt.” 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.