Alles klopt op Haringparty OKS

Deel dit:

Rob Glastra Fotografie – Schoonhoven

SCHOONHOVEN – De zesde Haringparty van de OndernemersKring Schoonhoven (OKS) trok weer veel mensen naar het terras van restaurant Lekzicht. Alles klopte dan ook: de locatie, de zon, de muziek en natuurlijk de haringen, die gretig aftrek vonden.

Voorzitter Frank Gijzen van de OKS toonde zich tevreden: “Dit was precies de bedoeling toen we begonnen met een haringparty: een zomers event waar diverse partijen elkaar kunnen ontmoeten, ter bevestiging van de samenwerking. Voor en door ondernemers, met een verbinding naar het gemeentelijk bestuur. Na zes jaar kunnen we zeggen dat dit evenement staat als een huis.”

Behalve de Schoonhovense ondernemers waren dan ook veel andere verenigingen uitgenodigd, zoals de Vrienden van het Schoonhovens College, Welkom op het Werk!, Business Club VV Schoonhoven, Gilde St. Eloy, Winkeliersvereniging Schoonhoven, Horeca Vereniging Schoonhoven, het bestuur van Stichting Schoonhoven Zilverstad, het bestuur van de Federatie Ondernemerskringen Krimpenerwaard, de Raad van Toezicht van het Ondernemersfonds Schoonhoven, het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Krimpenerwaard. Want, zo zei Gijzen: “We zijn graag maatjes met andere instellingen, omdat we dan samen kunnen bouwen aan een economisch welvarende omgeving. Een bundeling van belangen is goed voor iedereen in deze gemeente.”

Uit de hoge opkomst en de sponsoring door de Rabobank en het Ondernemersfonds Schoonhoven valt op te maken dat de contacten inderdaad goed zijn. Gijzen wees graag nog even op de voordelen van Schoonhoven als vestigingsplaats voor ondernemers: “Duurzame bedrijfsparken, een mooi historisch winkelgebied, supersnelle glasvezelverbindingen, een goede arbeidsmoraal, goede voorzieningen voor wonen en werken, veiligheid en internationale allure. Als ondernemerskring zetten we ons graag in om deze voordelen uit te dragen.”

Met een glas in de ene hand en een maatjesharing in de andere maakten de vele genodigden met plezier gebruik van de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.